Rivenes historie

Rivenes AS har siden 1959 utført transport- og entreprenørtjenester i Vestland. Vi er en totalleverandør med moderne utstyr for forskjellige oppdrag. Vår lange erfaring gjør oss til en solid samarbeidspartner som setter sikkerhet og kunden i fokus. Det startet som et enkeltmannsforetak i 1959 av Olav Rivenes, og ble i 1979 omgjort til et aksjeselskap med navnet Rivenes & Sønner Transport AS.

I november 2006 ble firmaet fusjonert ut i fire forskjellige selskaper, der Rivenes Holding AS er morselskap:

  • Rivenes AS er driftselskap med samme funksjoner som tidligere Rivenes & Sønner Transport AS hadde.
  • Rivenes Eiendom AS har eiendomsmassene i Kvamsvegen 9-11, hvor Rivenes AS er hovedleietaker.
  • Rivenes Prosjekt AS har utviklet en eiendom i Stephansensveg på Espeland. Der vi har  bygget 34 selveierleiligheter. Alle er ferdigstilt og solgt.

I mai 2021 ble Rivenes AS sertifisert etter ISO-standardene 9001 Kvalitet og 14001 Miljø. Vårt kvalitetssystem har siden 2009 vært lagt opp etter disse standardene, men nå har vi tatt steget med å få systemet vårt sertifisert. Sammen møter vi framtiden med fokus på fornøyde kunder, miljøet rundt oss, arbeidet med å stadig bli bedre og levere kvalitetsarbeid vi alle kan være stolte av. ISO-sertifiseringene er et bevis på at bedriften oppfyller standardenes krav innen kvalitets- og miljøarbeid, og dokumenterer at vi driver med kontinuerlig forbedringsarbeid.

  • ISO 9001 handler mye om å ta vare på våre kunder og om å møte krav og forventninger til kvalitet, i alt vi gjør.
  • ISO 14001 hjelper oss med systemer for å redusere vår negative effekt på miljøet og dermed være en fremtidsrettet, bærekraftig bedrift.

Vi er med på det grønne skiftet og elektrifiserer bil og maskinparken. Vi har investert i seks elektriske gravemaskiner i størrelsesorden 2,5 – 33 tonn, sorteringsverk, steinknuser,  en krokbil og 19 varebiler. 

Vi er over 120 ansatte og holder til i Ytre Arna i Bergen kommune. Vi er konkurransedyktige på pris på alle tjenester og blir alltid enig med kunden på forhånd og om pris og oppgjørsform. I hovedsak tar vi oppdrag i Vestland fylke, men er også åpne for oppdrag i resten av landet. Våre kunder er i privat- og bedriftsmarkedet, samt offentlig sektor.