Entreprenør

Vi utfører grunn- og betongarbeid og rivning av bygninger. For all vår virksomhet har vi sentral godkjenning. Vi har diverse maskiner for små og store oppdrag; gravemaskiner, minimaskiner, hjullastere, valser, asfaltfres, sorteringsverk, betongknuser, sorterings- og rivningsutstyr.

Vi utfører også betongsaging og kjerneboring.

Vi er med på det grønne skiftet og har diverse elektrisk anleggsutstyr; betongknuser, sorteringsverk, 2,2 tonn el.hjullaster og seks elektriske gravemaskiner i størrelsesorden 2,5 – 33 tonn. 

Transport

Vi transporterer alle typer masser; stein, jord, pukk, grus, betong og forurenset masse. I vår maskinpark har vi blant annet dumper-, semi-, kroklift- og betongbiler, utstyr for asfalttransport. I tillegg til kranbil med grabb og vinsj og utstyr for maskintransport. Vi har tilhengere til alle typer biler og bosscontainere fra 8 m3 til 40 m3. Vi har også en elektrisk krokbil.

Containerutleie

Vi har utleie av containere i ulike størrelser for private og bedrifter/entreprenører. Leien inkluderer utsetting, 1 ukes leie og tømming. I tillegg kommer bossavgift pr. tonn. Denne varierer etter hvilket avfall det er. Containerne finnes i størrelser fra 8 – 40 m3, noen med dører.

For bestilling, ring 55 53 54 80 eller send e-post.